Članovi našeg kluba mogu postati dječaci i djevojčice, koji se znaju održavati na vodi. Najraniji uzrast je oko 5 godina. Djeca koja znaju da plivaju idu u odgovarajuće grupe, a oni koji ne znaju da plivaju moraju u našu školu plivanja. Nakon završene škole plivanja, djeca prelaze u grupu poluplivača, a posle toga u druge odgovarajuće grupe.

Treniraj plivanje u nekoj od takmičarskih grupa ili ako želite da naučite pravilno da plivate onda u grupi za korektivno plivanje, a možete da plivate i u našoj grupi rekreativnog plivanja pod stučnim nadzorom iskusnih trenera.

Mjesečna članarina iznosi 50KM i obuhvata treninge 5 puta sedmično u odgovarajućim terminima.

Cijena škole plivanja je 100KM (20 časova).
Za djecu koja prođu našu školu plivanja odobravamo popust na članarinu za prva dva mjeseca i ona iznosi 40KM za mjesec dana.

Za upis u naš klub se možete javiti na telefon 065 / 837 - 192 Saša Mićin ili e-mailom putem kontakt forme.

Obuka neplivača u našoj školi plivanja traje oko 20 časova. Cilj nam je da djecu oslobodimo straha od vode i da ih naučimo da se održavaju na vodi.
Idealan uzrast djece je oko 5 godina. Obavezna oprema su kupaći kostim i kapa za plivanje. Klupsku kapu za plivanje od silikona možete da kupite u kancelariji kluba po cijeni od 12KM. Pored obavezne opreme preporučujemo da djeci ponesete papuče, peškir i fen za sušenje kose.

Kako upisati dijete u školu plivanja ?

Javite se treneru Srđanu Mićinu na telefon: +387 65 779 689 ili Saši Mićinu na telefon: +387 65 837 192 i dogovorite termin.

Cijena škole plivanja je 100KM (20 časova).
Za djecu koja prođu našu školu plivanja odobravamo popust na članarinu za prva dva mjeseca i ona iznosi 40KM za mjesec dana.

Uplata se vrši na recepciji Gradskog olimpijskog bazena u Banjaluci, potrebno je napomenuti da je obuka u plivačkom klubu Mladost.

Dijete dobija svoju karticu za ulaz na bazen, a roditelj ili pratilac treba svaki dan da uzme pratilačku karticu, sa kojom može da uđe u garderobu i pomogne djetetu oko raspremanja, a kasnije oko spremanja i sušenja kose. Kartice su vremenski ograničene.

Svi smo svjesni toga da nam djeca nose sve teže i teže školske torbe i da jedan dobar dio dana provedu sjedeći. Zbog toga kod jednog broja djece dolazi do problema sa krivljenjem kičme i dugih deformiteta kičmenog stuba. Plivanje je sport koji pozitivno utiče na kako na fizički tako i na psihički aspekt zdravlja djeteta. Trenirajući plivanje djeca ispravljaju deformitete kičmenog stuba, razvijaju pluća, mišiće, kosti i jačaju imuni sistem. Pored samog bavljenja plivanjem kao sportom, djeca se nalaze u jednoj zdravoj sredini sa sebi sličnim vršnjacima. Ova djeca od malena uče da se takmiče sa svojim vršnjacima, ali i da stiču nove prijatelje iz raznih zemalja.

Želite da Vaše dijete nauči pravilno da pliva, održava kondiciju i pravilno se razvija ?

Upišite ga u Plivački klub Mladost Banja Luka !!!
+387 65 837 192 Saša Mićin

Obuka neplivača !!!

U našoj školi plivanja vršimo obuku neplivača i poluplivača, rekreativno i korektivno plivanje, na gradskom olimpijskom bazenu Banja Luka.

Termini treninga :

Grupa Pon - Pet
Kadeti 19:00 - 21:00
Rekreativci 20:00 - 21:00
Pioniri 20:00 - 22:00
Mlađi pioniri 18:00 - 19:00